Vlekje

VlekjeVorige week toen we terug kwamen van de BunnyBunch meeting was ik vlekje kwijt, ze zat klem onder het konijnenhok. Toen ik haar er vanonder gehaald had heb ik haar natuurlijk goed nagekeken en in de gaten gehouden, maar ze at nog, dronk nog en hupste gewoon lekker rond in de ren. De koppeling met Zwartje en Moya leek ook goed geslaagd. Geen aanwijzingen dat het zo zou aflopen, maar zonet vond Edwin vlekje dood in de ren.

Ze is altijd al ons zorgenkindje geweest, een dierenwinkelkonijntje met mankementen. Problemen na haar castratie, een oogbeschadiging, problemen toen ze nog in de oude groep woonde met Binky… We zullen je missen meid!

Vlekje
20 augustus 2003 – 5 mei 2007

Vlekje en Binky

Vlekje en tobias

Een gedachte over “Vlekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *