De eerste standdag

Estranden van mijn favoriete dagen van het jaar, de eerste stranddag! Soms is het in maart al zo ver, maar dit jaar was het toen nog koud en nat. Gelukkig hebben wij de winter nog onderbroken met een heerlijke vakantie in Costa Rica, dus viel al dat wachten voor ons best mee. Een beetje kleur van die vakantie is er nog wel blijven zitten.

Eindelijk was het zo ver en kwam de zon te voorschijn. De wereld ziet er dan gelijk een stuk vrolijker uit! Voor de eerste stranddag moet het mooie weer ook nog wel op de juiste momenten komen, zodat wij ook daadwerkelijk tijd hebben om naar het strand te gaan. Zondag 8 mei was het dan zo ver. Eindelijk de strandtas weer opzoeken en de spullen klaarzetten. En op naar het strand!

DSC_1206

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *