Nieuwe voortanden 2

Zoals jullie in mijn eerste post over mijn voortanden konden lezen liep het niet helemaal goed bij de tandarts en heeft het heel wat meer afspraken gekost dan eigenlijk de bedoeling was.

Ook de tweede helft van de “losse” facing kwam er af na een paar dagen, toen ik mijn tanden aan het poetsen was. Vandaar dat ik op alle foto’s op de afgelopen blogberichten mijn mond dicht heb 😉

Maar gelukkig, op vrijdag de 13e is het toch goed gekomen. De tweede facing is geplaatst. Ik moet er nog wel aan wennen omdat mijn voortanden nu dikker zijn dan ze waren en dat voelt vreemd. Mijn lip zit wat hoger nu waardoor ik er voor mijn eigen gevoel uit zie als een konijn. Maar ik heb mij laten vertellen dat dat niet het geval is 😉

tanden-uiteindelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *