Een jaar geleden

Een jaar geleden alweer, dat wij vertrokken op een geweldige reis naar Costa Rica. Gelukkig hebben wij onze avonturen allemaal opgeschreven, en hebben wij de  film en foto’s nog!

14 zonsondergang (7)

Dit jaar helaas geen 5 weken vakantie naar een tropische bestemming. Wij zijn hard aan het sparen geweest en van plan om april volgend jaar te starten met een flinke verbouwing. Een aanbouw aan het bestaande huis en gelijk de hele benedenverdieping opknappen. Er komt een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer en de trap wordt verplaatst. Dat kost helaas ook heel wat geld en vakantiedagen. Een verre vakantie zit er dus even niet in. Maar een huis dat helemaal naar ons zin is, vinden wij ook heel wat waard.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *