Ai

kippenselfieAi was al langer een buitenbeentje. Sinds haar maatje overleden is een jaar of twee geleden kon ze niet echt aansluiting vinden bij onze andere kipjes. De laatste tijd waren onze kippen soms zelfs gemeen tegen haar en stuurden ze haar weg bij het eten. Op een ochtend kwam ai niet meer eten. Ik heb haar apart gezet van de andere kippen met een eigen voerbakje, waterbakje met vitaminekuur, en een snugglesafe (een platte kruik die je in de magnetron kan opwarmen). Het ging een beetje af en aan met haar gezondheid. Daarom heb ik haar na een paar dagen toch naar binnen gehaald en heeft ze bij de konijnen op de kamer gezeten. Het ging toen echter snel achteruit, ze kon niet meer lopen. Daarom hebben wij besloten haar in te laten slapen.

kip3klein kippen01

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *