December

December gaat altijd snel voorbij. Sinterklaas, kerst en oud en nieuw volgen elkaar snel op. Dit jaar zaten er ook minder leuke dagen tussen, 11 december is mijn oma overleden.

familie (1)

En dan is er het nieuwe jaar. Wij hopen natuurlijk dat het een mooi jaar gaat worden: ik hoop dat de block & replace behandeling die ik voor mijn schildklier volg dit keer wel succesvol blijkt te zijn. April / mei mag ik stoppen met de medicijnen en dan is het afwachten of ik dan vanzelf goed ingesteld ben of niet. En zo ja, voor hoe lang.

Ook gaan wij flink verbouwen. De komende weken beginnen wij al rustig aan van alles uit te zoeken en te slopen. De zolder is al opgeruimd, dus daar kunnen wij spullen kwijt die bewaard moeten worden. Half april gaat het echt beginnen. Hopelijk zit er niet te veel tegen en hebben we juli/augustus een mooie benedenverdieping! Een nieuwe woonkamer, keuken en badkamer. De bovenverdieping en de tuin willen wij ook nog opknappen, maar dat zal de komende jaren zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *