San Jose

hotel_costa_rica_frenteVanochtend zijn wij om half 12 vertrokken vanaf schiphol. Wij vliegen vanaf Amsterdam via Panama City naar San Jose. Op dit moment zijn wij nog onderweg en dus nog niet aangekomen in Costa Rica.

In San Jose slapen wij in het Gran Hotel Costa rica. De website van het hotel vind je hier. Dit is een van de meest luxe hotels waar wij in onze vakantie overnachten, voor de rest hebben wij voor wat meer basis gekozen. Maar na een lange reis is het wel prettig om in een goed hotel bij te komen. Dit hotel ligt ook nog eens midden in het centrum van San Jose. Als wij de deur uit stappen kunnen wij gelijk de stad gaan verkennen.  Wij slapen 2 nachtjes in dit hotel. De tweede dag wordt onze huurauto bij het hotel bezorgd, en de derde dag vertrekken wij weer naar de volgende bestemming.

 

costarica-plattegrond-met-plaatsen