Arenal

Vandaag gaan wij weer op pad. Naar een vulkaan! Dit is één van de plekken waar Gijs vroeger ook is geweest. Toen was deze vulkaan nog actief, tegenwoordig niet meer. Maar dat maakt de omgeving natuurlijk niet minder mooi! Er komen in deze omgeving veel slangen voor, gelukkig heeft Evelien vooraf thuis een overzichtje gemaakt bij welke slangen (en spinnen) we zeker uit de buurt moeten blijven….

Het is wel een redelijk toeristische plek waar wij heen gaan, maar dat heeft ook wat voordelen. Zo is er vanalles te doen van activiteiten. Een vaste planning hebben wij nog niet, maar er zijn “hanging bridges” waarover je door de boomtoppen kunt lopen, het is mogelijk om op een paard de omgeving te verkennen, of aan een zip-line. En als wij moe zijn van alle activiteiten, kunnen wij heerlijk uitrusten in warmwaterbronnen.

Ons hotel voor deze dagen is weer een wat luxer hotel. Wij hebben het gekozen voor het prachtige uitzicht op de Arenal vulkaan. Hier vind je de website van het hotel.  Wij blijven hier 3 nachtjes slapen en gaan dan nog naar een ander hotel, aan de andere kant van het meer. Daar blijven we dan ook 3 nachtjes slapen.