Turrialba

Vanochtend zijn we nog een keer mee geweest op Quetzal tour en opnieuw hebben we hem gezien. Daarna zijn we nog naar de waterval gelopen, door het poema – territorium. De poema hebben we (gelukkig) niet gezien.

Daarna zijn we gaan rijden. De route ging langs Cartago door de bergen en heuvels, door de centrale hooglanden. We zagen vooral veel akkerbouw en veeteelt onderweg. We waren wat aan de vroege kant bij ons hotel. Het hek was dicht en er was niemand. Ook echt weer iets voor hier haha.

Toen zijn we doorgereden naar Santa Rosa maar dat was wel erg klein. Gelukkig zit het plaatsje Turrialba er bijna aan vast en dat is weer iets groter. Van de vulkaan hebben we nog niet veel gezien, de wolken hangen laag dus er is geen helder zicht. Nadat we in Turrialba lunch hebben gekocht en opgegeten hadden, zijn we nog een keer bij het hotel gaan kijken. Inmiddels was het hek open en konden we inchecken.

De kamer ligt op de 1e verdieping. We hebben uitzicht op de vallei en bergen. Voor ons is een tuin met allerlei bloemen waar veel kolibries vliegen en waar een sinaasappelboom in staat. De douche in dit hotel is heerlijk, warm en een flinke straal. Erg fijn na de wisselende temperaturen van de zelfmoord-douches en daarvoor de koude douche (gewoon uit de leiding zonder douchekop) in het flutterby. Dit is een ‘gewone’ douche, dat wil zeggen met een normale douchekop en een mengkraan.

IMG-20151219-WA0000