Weekendje Ardennen

Wij zijn het jaar maar eens lekker ontspannen begonnen met een weekendje weg!

We zijn naar Stavelot geweest in de Belgische Ardennen. We hebben lekker gewandeld en uitgerust. Even lekker bijkomen van alle drukte de afgelopen weken.

Vrijdag kwamen we rond 3 uur aan bij het huisje en hebben we niet veel bijzonders meer gedaan. Even naar de supermarkt, wat gewandeld over het park en lekker uitgerust. Zaterdag zijn we naar de Hoge Venen geweest waar we lekker gewandeld hebben in de sneeuw. Zondag zijn we naar Coo geweest. Door het vele water van de smeltende sneeuw was de waterval erg groot en ook het gebied eromheen was ondergelopen. ’s Middags hebben we nog wat gewandeld in de buurt van het park. ’s Avonds zijn we uit eten geweest in Stavelot. Maandagochtend hebben we ingepakt en het huisje gepoetst en toen zijn we weer aan de terugreis begonnen.