Dagje rust

Gisteravond zijn we uit eten geweest bij de Reggae bar. Het is daar altijd druk met mensen dus we dachten dan zal het wel goed zijn. Helaas was dat niet het geval. We moesten een uur wachten op ons eten. Nou is dat niet zo bijzonder hier, maar het eten smaakte ook echt alsof het een uur gekookt had. Taai rn droog. Voor het eerst in de hele vakantie dus een keer niet lekker gegeten.

Na ons ontbijt met banana pancakes bij Brigitte hebben we nog wat boodschappen gedaan. Morgen schijnt er maar weinig open te zijn ivm kerst.

Eigenlijk hadden we gedacht vandaag te gaan paardrijden of naar het strand bij puerto viejo te gaan. Helaas voelt Gijs zich niet lekker en hebben we besloten niet weg te gaan en in plaats daar van bij het zwembad te gaan zitten. De andere gasten in het park zijn weg, we zijn de enige nog. Wel lekker rustig en er lopen en vliegen nu ook genoeg dieren rond.

Gistermiddag kwam er bij het zwembad al een grote leguaan op bezoek en vandaag en familie agouti’s met een kleine baby. Er zitten ook genoeg vogels en vlinders hier.