Reisdag naar de andere kant van de wereld

Gisterochtend vertrokken we met de bus vanuit onze woonplaats naar het treinstation. Dat was al een avontuur op zich, want we hadden allebei al een jaar of 15 niet met een lijnbus gereisd. Gelukkig ging het allemaal goed.

Aangekomen op het station in Goes werden we benaderd door een filmploeg van Omroep Zeeland. We zagen er zo interessant uit met onze koffers, of ze met ons mee mochten reizen in de trein voor een interview. Dat hebben we toch maar afgeslagen.

Schoonzus Eva was al een station eerder ingestapt en zat al in de trein op ons te wachten. De reis leek prima te gaan tot er net voor Rotterdam een kapotte goederentrein voor ons stond. Met wat vertraging alsnog in Rotterdam gekomen, waar onze trein kwam te vervallen. Uitstappen dus en een trein later pakken. Dat ging gelukkig allemaal goed en we waren zeer ruim op tijd op Schiphol.

Daar was het vrij rustig, alles ging vlot. Het vliegtuig zat wel helemaal vol. De vlucht was behoorlijk lang. Met bijna 14 uur is het de langste rechtstreekse vlucht die je zonder overstap kan pakken vanaf Amsterdam. We hebben allemaal wel iets geslapen, maar niet super veel. Brak en moe het vliegtuig uit. In Buenos Aires begon de dag net. Na even zoeken onze chauffeur gevonden en naar het hostel gegaan. Een bijzondere rit door de ochtendspits. Omdat het nog te vroeg was om in te checken onze bagage gestalt bij het hostel en de stad ingegaan voor wat sight seeing.

Blijkbaar zien we er uit alsof we hier vandaan komen, want binnen 5 minuten vroeg iemand al de weg aan Evelien.

Best al veel toeristische plekjes gezien vandaag. Een taaie dag, het is best warm hier (28 graden) en met weinig slaap en veel lopen best zwaar om wel gewoon wakker te blijven tot een normaal tijdstip, zodat we geen jetlag hebben. Hopelijk gaat het lukken!

Voor vertrek
Na aankomst