Nachtwandeling

Vanavond zijn wij met een gids de jungle in gegaan op zoek naar nachtdieren. We hebben er genoeg gezien! Twee kikkersoorten ( red eyed tree frog en een small-headed tree frog), een megagrote harige rups, een aantal krekels, een vogelspin (de Costa Rica Red Tarantula), drie two-toed sloths (luiaarden) waarvan een een baby van maar een paar dagen oud was die aan de buik van mama hing, een mexican porcupine (stekelvarken), een slapende toekan, een blue-crowned motmot (vogel), een green tree anole (hagedis), een groene eyelash pitviper (slang), een vlinder met doorzichtige vleugels en een chihuahua šŸ˜‰ De moeite waard dus! Evelien is alle diersoorten weer aan het afstrepen in ons boek ’the wildlife of costa rica’. Inmiddels hebben
we al heel wat diersoorten gezien!

IMG-20151208-WA0003

IMG-20151208-WA0014

IMG_20151128_142338