Whale tail

Na het ontbijt zijn we maar de whale tail gelopen om te snorkelen. Vanaf de opgang naar het park bij ons hostel is dat ongeveer 35 minuutjes lopen.

De zon is fel hier en brand gewoon. Ondanks dat wij met factor 50 smeren verkleur je in no time, en verbrand je snel. Gijs had al verbrande schouders en Evelien verbrande voeten. Bij het snorkelen hebben we rashguard shirts gedragen die de zon tegenhouden. Dat helpt goed, alleen zie je precies tot waar het shirt kwam. Ook draag je hier al snel en pet of hoed.

De whale tail is een zandbank en rotsen in de vorm van een walvisstaart. Het is onderdeel van het nationale park. Het snorkelen was leuk alleen hebben we niet veel kunnen zien omdat het water troebel was. Verkeerde dag uitgekozen om te snorkelen dus! Na een tijdje hebben we het opgegeven en zijn we terug gaan lopen. We zagen toen wel krabben, kreeftjes en zeeslakken.

Na wat gegeten te hebben in onze boomhut en een smoothie bij de bar gedronken te hebben hebben we een surfplank gehuurd en zijn we gaan golfsurfen. Gijs was er best goed in, Evelien wat minder – maar liggend op de plank ipv staand ging ook goed 😉

Op dit moment is het happy hour en zitten we aan de bar met een drankje.