Dag 2

Vandaag dag 2 van de cruise, maar we hebben nog niet gevaren. De boot ligt nog stil in de haven van Buenos Aires, pas om 6 uur varen we weg.

We zijn de ochtend begonnen met een ontbijtje bij het buffet. Daarna zijn we lekker bij het zwembad gaan zitten. Je mocht gewoon nog van boord gaan vandaag, maar omdat we al ruim de tijd hadden gehad in de stad zijn we aan boord gebleven. Vandaag is het weer een ontzettend warme dag, we doen het dus lekker rustig aan.

Gijs is al snel gewend aan het cruise ritme, het eten, en het personeel. Ik moet iets meer wennen aan alles. Iedereen van het personeel heeft zoveel aandacht voor je, heel wat sociale gesprekken, ik moet er echt even aan wennen.

S middags hebben we aan boord een BBC documentaire gekeken in de theaterzaal en een presentatie voor nieuwe cruisers bijgewoond en straks hebben we de muster drill, een soort rampenoefening die verplicht is voor iedereen.

Daarna willen we naar de sailaway party gaan, het vertrek feestje als de boot daadwerkelijk gaat varen.

Morgen legt de boot aan in Montevideo, Uruguay.